Vortrag von Andrew Gross: Fiction and Counter-Fact in Philip Roth's "The Plot Against America"

11.07.2017

Termin: Dienstag, 11.07.2017, 16-18 Uhr, Am Hubland, Philosophiegebäude, ÜR 13. Zu diesem Vortrag am Lehrstuhl für Amerikanistik wird herzlich eingeladen!

Prof. Dr. Andrew S. Gross is Professor of North American Studies at the University of Göttingen. He holds a Ph.D. in American literature and critical theory from the University of California, Davis. In 2012, he completed his Habilitation thesis at the Free University of Berlin. The resulting book, The Pound Reaction: Liberalism as Lyricism at Midcentury American Literature, Heidelberg: Winter, 2015, won the 2013 Rob Kroes Publication Award of the European Association of American Studies.

Termin: Dienstag, 11.07.2017, 16-18 Uhr, Am Hubland, Philosophiegebäude, ÜR 13

Zu diesem Vortrag am Lehrstuhl für Amerikanistik wird herzlich eingeladen!