Talks in Forensic Linguistics: "Corpus Linguistics as a Tool in Legal Interpretation" (Prof. Dr. Lawrence Solan)

28.11.2017

The School of English Linguistics of the Department of English and American Studies cordially invites you to a guest lecture by Prof. Dr. Lawrence Solan, Brooklyn Law School.

The School of English Linguistics of the Department of English and American Studies cordially invites you to a guest lecture by Prof. Dr. Lawrence Solan, Brooklyn Law School / Visiting Fellow at the Käte Hamburger Center for Advanced Study in the Humanities "Law as Culture", Bonn: "Corpus Linguistics as a Tool in Legal Interpretation".

(Veranstaltung im Rahmen des Linguistischen Kolloquiums)

28.11.2017, 18:00 c.t., Philosophiegebäude, Übungsraum 11