Literature in a Globalized World

05.10.2017

Lecture Series October 2017

Montag, 16.10.│18-20 c.t.│ZHSG 1.002:

Donald E. Pease (Dartmouth), "The Uncanny Re-Worlding of the post-9/11 American Novel: Joseph O'Neill's Netherland"

Mittwoch, 18.10.│18-20 c.t.│SCIAS (Welz- Haus, Klinikstraße 6):

Ranjan Ghosh (NUB), "Remapping the Transnational: Robert Frost in Perspective"

Donald E. Pease (Dartmouth), "The South, the Global South, Toni Morrison's Home"

Montag, 23.10.│18-20 c.t.│ZHSG 1.003:

Ranjan Ghosh (NUB), “Transcultural Aesthetics”