Exkursion "The Irish Experience" - 1 place free!

22.03.2017

1 place free! - - - Please contact Prof. Dr. Maria Eisenmann (maria.eisenmann@uni-wuerzburg.de)

The Irish Experience:
    The excusion will lead us to places in Ireland such as Dublin, Galway and Connemara (June 26 - July 1 2017).

In order to participate students should join the preparatory seminar in the summer term 2017, Tuesday 2-4 pm, held by Prof. Dr. Maria Eisenmann.
    The preparatory seminar is open to all students of all school types (GYM/RS/MS/GS) and can be attended as "Aufbaumodul Englische Fachdidaktik" and as part of the "Freier Bereich".