Lehrstuhl für Englische Sprachwissenschaft

Lawrence Solan: Corpus Linguistics as a Tool in Legal Interpretation

28.11.2017

Vortrag von Prof. Dr. Lawrence Solan (Brooklyn Law School) zum Thema "Corpus Linguistics as a Tool in Legal Interpretation". Am 28.11.2017 um 18:00 c.t. im Übungsraum 11 (Philosophiegebäude).

The School of English Linguistics of the Department of English and American Studies cordially invites you to a guest lecture by

Prof. Dr. Lawrence Solan
    Brooklyn Law School
    Visiting Fellow at the Käte Hamburger Center for Advanced Study in the Humanities "Law as Culture", Bonn