Lehrstuhl für Englische Sprachwissenschaft

Gaby Axer: Forensic linguistics – Opportunities and challenges

16.11.2017

Vortrag von Gaby Axer, M.A. (Universität Bonn) zum Thema "Forensic linguistics – Opportunities and challenges". Am 16.11.2017 um 16:00 c.t. im Hörsaal 2 (Philosophiegebäude).

Poster zu Gaby Axers Vortrag zum Thema "Forensic linguistics - Opportunities and challenges"

The School of English Linguistics of the Department of English and American Studies cordially invites you to a guest lecture by

Gaby Axer, M.A.
    Universität Bonn

Forensic linguistics – Opportunities and challenges

Forensic linguistics is a growing field of applied linguistics which brings multiple opportunities to enhance the delivery of justice, but also various challenges. This talk will present current programmes and associations and will discuss some challenges of working in the field.

16.11.2017 –16:00 c.t.
    Philosophiegebäude, Hörsaal 2